Η παρουσίαση του Cevac I Bird στην Ελλάδα

Το περασμένο Σαββατοκύριακο στα πλαίσια της διημερίδας πτηνοτροφίας (7-8/12/2013) έγινε η παρουσίαση του νέου εμβολίου Cevac I Bird (λοιμώδους βρογχίτιδας).

 Η Gema Ramon (MSc MRCVS, Western Europe Poultry Biology Director), στη σύντομη εισαγωγή της υπογράμμισε τα πλεονεκτήματα που προκύπτουν από τη χρήση του εμβολίου. Στη συνέχεια ακολούθησε η παρουσίαση του C.H.I.C.K. programme δίνοντας ιδιαίτερη  έμφαση στον καινοτόμο εξοπλισμό μας για εμβολιασμούς στο εκκολαπτήριο.

Την εισαγωγή του Cevac I Bird, ακολούθησε η παρουσίαση του Dr Bart Van Leerdam της εταιρείας Biochek , που ειδικεύεται στις ορολογικές δοκιμές ως εργαλείο για τον έλεγχο των συχνότερων νοσημάτων της συστηματικής πτηνοτροφίας. Η Biochek παραμένει ισχυρός σύμμαχος της Ceva Hellas στην προσπάθειά της για καλύτερο service στους πελάτες της.

To σεμινάριο έκλεισε με την παρουσίαση του Δρ Κώστα Κουτουλή (DVM, PhD, Λέκτορας, Κλινικής Παθολογίας Πτηνών, Τμήμα Κτηνιατρικής Καρδίτσας, Πανεπιστημίου Θεσσαλίας) με θέμα: «Κλινικό περιστατικό FAV (Adenovirus) σε ορνίθια κρεατοπαραγωγής και όρνιθες αναπαραγωγής».

Με την προσθήκη του Cevac IBird στην υπάρχουσα γκάμα, η Ceva Hellas ενισχύει περαιτέρω την παρουσία της στον τομέα των εμβολίων πτηνοτροφίας και είναι σε θέση να προτείνει ένα πλήρες πρόγραμμα εμβολιασμού που εφαρμόζεται στο εκκολαπτήριο (Zero Farm Vaccination).

Οι συμμετέχοντες εξέφρασαν τον ενθουσιασμό αλλά και τη διάθεσή τους για την παρακολούθηση παρόμοιων εκδηλώσεων.

Επιστροφή στην αρχή