Ποιοι είμαστε

Η CEVA Santé Animale είναι μια παγκόσμια κτηνιατρική φαρμακευτική εταιρία που επικεντρώνεται στην έρευνα, στην ανάπτυξη, στην παραγωγή και στην εμπορία φαρμακευτικών προϊόντων και εμβολίων για κατοικίδια, παραγωγικά ζώα, χοίρους και πτηνά.

Αν και η  CEVA είναι πλέον μία παγκόσμια εταιρεία, έχουμε καταφέρει να διατηρήσουμε το πνεύμα μιας μικρομεσαίας επιχείρησης. Οφείλουμε την ύπαρξή μας στους αγρότες, τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων και τους κτηνιάτρους που μας στηρίζουν, με αποτέλεσμα την αφοσίωσή μας στο να παρέχουμε τα καλύτερα δυνατά προϊόντα και υπηρεσίες. 

Ο δεσμός μεταξύ των ανθρώπων και των ζώων αποτελεί ένα σημαντικό μέρος της ζωής, γεγονός που θα πρέπει να αντικατοπτρίζεται και στην επιστήμη. Στόχος μας είναι να παρέχουμε προϊόντα και υπηρεσίες όχι μόνο όσον αφορά στην προστασία και την ευζωία  των ζώων, αλλά στην ευημερία του κάθε ατόμου στην παγκόσμια κοινότητα.

Επιστροφή στην αρχή

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Ο παρών ιστότοπος προορίζεται για χρήση μόνο από κτηνιάτρους, φαρμακοποιούς, φοιτητές κτηνιατρικής, βοηθούς κτηνιάτρου ή άλλους επαγγελματίες κτηνιατρικής υγειονομικής περίθαλψης και επαγγελματίες φροντίδας ζώων.

Για να προχωρήσετε, επιλέξτε το κουμπί ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνοντας έτσι ότι η παραπάνω δήλωση ισχύει για εσάς. Διαφορετικά επιλέξτε το κουμπί ΕΞΟΔΟΣ για να εξέλθετε από τον ιστότοπο.