Συνεργασίες κοινωνικής ευαισθησίας

Το 75% των εμφανιζόμενων ανθρωπίνων ασθενειών είναι ζωικής προέλευσης.

Η Ceva Sante Animale συνεισφέρει τα μέγιστα στον παγκόσμιο αγώνα κατά της Βρουκέλλωσης, της Γρίπης των Πτηνών, καθώς και άλλων ζωωνόσων, όπως ο Πυρετός Q, ασθένεια που πρόσφατα έγινε μια σημαντική απειλή για τη δημόσια υγεία της Ολλανδίας.

Σύμφωνα με την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (WHO), 500.000 περιπτώσεις βρουκέλλωσης διαγιγνώσκονται σε ανθρώπους κάθε χρόνο. Η βρουκέλλωση μεταδίδεται από τα ζώα στον άνθρωπο κυρίως από την εισπνοή σκόνης κατά το χειρισμό των προϊόντων που έχουν μολυνθεί από το βακτήριο της Βρουκέλλας ή με την κατανάλωση μη επεξεργασμένου γάλακτος από μολυσμένα ζώα.

Ως ο μοναδικός διεθνής όμιλος κτηνιατρικών φαρμάκων που εξακολουθεί να είναι ενεργά παρών στον τομέα ελέγχου της Βρουκέλλωσης, η Ceva στα πλαίσια της προσπάθειας για πρόληψη συνεργάζεται με χώρες όπου η παθολογία είναι ιδιαίτερα ενδημική.

Η Ceva έχει αναπτύξει ένα νέο είδος εμβολίου, VECTORMUNE HVT-AΙ (εμβόλιο vector), καθιστώντας την εταιρεία έναν από τους βασικούς παράγοντες στην προσπάθεια για την πρόληψη της εξάπλωσης της Γρίπης των Πτηνών παγκοσμίως.

Προβλέπεται ότι μέχρι το 2020 θα υπάρξει 50% έλλειμμα στην παγκόσμια παραγωγή πρωτεϊνών. Στο πλαίσιο αυτό η Ceva έχει δεσμευτεί για την εξεύρεση νέων λύσεων για τη βελτίωση της παραγωγής των ζωικών πρωτεϊνών σε όλες τις περιοχές του κόσμου.

Επιστροφή στην αρχή

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Ο παρών ιστότοπος προορίζεται για χρήση μόνο από κτηνιάτρους, φαρμακοποιούς, φοιτητές κτηνιατρικής, βοηθούς κτηνιάτρου ή άλλους επαγγελματίες κτηνιατρικής υγειονομικής περίθαλψης και επαγγελματίες φροντίδας ζώων.

Για να προχωρήσετε, επιλέξτε το κουμπί ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνοντας έτσι ότι η παραπάνω δήλωση ισχύει για εσάς. Διαφορετικά επιλέξτε το κουμπί ΕΞΟΔΟΣ για να εξέλθετε από τον ιστότοπο.