Οι αξίες μας

Η αφοσίωση στον πελάτη, η αλληλεγγύη, η καινοτομία και το επιχειρηματικό πνεύμα αποτελούν τις θεμελιώδεις αξίες της Ceva.

  • Αφοσίωση στον πελάτη

Πιστεύουμε ότι η  αφοσίωση μας απέναντι στον πελάτη (customer passion), οδηγεί σε λύσεις προσαρμοσμένες στις επιχειρηματικές φιλοδοξίες, ανάγκες  και προκλήσεις κάθε ενός ξεχωριστά. Χτίζουμε ισχυρές,  μακροχρόνιες σχέσεις και εργαζόμαστε από κοινού καινοτομώντας και αναπτύσσοντας νέες λύσεις/ιδέες.

  • Αλληλεγγύη 

H αλληλεγγύη (solidarity) χαρακτηρίζει τον κοινό μας στόχο για την αντιμετώπιση των μεγάλων προκλήσεων στην υγεία των ζώων παγκοσμίως, με έμφαση στην ομαδική εργασία.

  • Καινοτομία 

Η έννοια της καινοτομίας (innovation) αντανακλά την θέλησή μας για σκέψη και δράση πέρα από τη συμβατική προσέγγιση του κάθε σχεδίου και για διεύρυνση των ορίων των ιδεών.

  • Επιχειρηματικό πνεύμα

Το επιχειρηματικό πνεύμα (entrepreneurial spirit) αντανακλάται στους εργαζόμενους της Ceva, τους επιστήμονες ερευνητές και το δίκτυο συνεργατών, οι οποίοι ενθαρρύνονται για την εξεύρεση λύσεων που βελτιώνουν τη γνώση γύρω από την υγεία των ζώων.

Επιστροφή στην αρχή

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Ο παρών ιστότοπος προορίζεται για χρήση μόνο από κτηνιάτρους, φαρμακοποιούς, φοιτητές κτηνιατρικής, βοηθούς κτηνιάτρου ή άλλους επαγγελματίες κτηνιατρικής υγειονομικής περίθαλψης και επαγγελματίες φροντίδας ζώων.

Για να προχωρήσετε, επιλέξτε το κουμπί ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνοντας έτσι ότι η παραπάνω δήλωση ισχύει για εσάς. Διαφορετικά επιλέξτε το κουμπί ΕΞΟΔΟΣ για να εξέλθετε από τον ιστότοπο.