Ζώα συντροφιάς

Αν υπάρχει ένας τομέας στον οποίο η Ceva Santé Animale έχει να επιδείξει την απόλυτη καινοτομία της, είναι εκείνος των ζώων συντροφιάς .

Συμπεριφορά Σκύλου – Γάτας

Μέσα από διάφορες σημαντικές καινοτομίες, η Ceva έχει δώσει τη δυνατότητα στους  κτηνιάτρους να αντιμετωπίσουν τις διαταταραχές συμπεριφοράς σε γάτες και σκύλους , τομέας στον οποίο ελάχιστα ήταν γνωστά μέχρι τώρα.

• 1996 : Έναρξη μιας νέας θεραπευτικής προσέγγισης: Feliway® για τη θεραπεία διαταραχών συμπεριφοράς στις γάτες

• 1997 : Λανσάρισμα του SELGIAN® (Σελεγιλίνη) για τη θεραπεία διαταραχών συμπεριφοράς σε σκύλους.

• 2000 : Λανσάρισμα του Adaptil®: Μια καινοτόμος προσέγγιση για τα προβλήματα συμπεριφοράς, ειδικά για το σκύλο.

Μετακίνηση

Όταν μιλάμε για μετακίνηση σε ζώα συντροφιάς , το βασικό πρόβλημα είναι η εκφυλιστική νόσος των αρθρώσεων – αρθροπάθεια.

Το καλύτερο παράδειγμα των διαταραχών κίνησης είναι η χωλότητα στα άλογα.

Ήταν το 2001 όταν ένα θεραπευτικό διάλυμα τελικά διατέθηκε για αυτές τις ακραίες αναπηρίες , με το Ευρωπαϊκό λανσάρισμα του TILDREN® (tiludronate) , προσφέροντας τη δυνατότητα για τη θεραπεία των οστών που σχετίζονται με χωλότητες στα άλογα.

Άλλα θεραπευτικά πεδία

Μια άλλη καινοτομία έρχεται στο πεδίο της αναπαραγωγής : Galastop®, αναστολέας προλακτίνης που χρησιμοποιείται στη θεραπεία της ψευδοκύησης σε σκύλους .

Επιστροφή στην αρχή

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Ο παρών ιστότοπος προορίζεται για χρήση μόνο από κτηνιάτρους, φαρμακοποιούς, φοιτητές κτηνιατρικής, βοηθούς κτηνιάτρου ή άλλους επαγγελματίες κτηνιατρικής υγειονομικής περίθαλψης και επαγγελματίες φροντίδας ζώων.

Για να προχωρήσετε, επιλέξτε το κουμπί ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνοντας έτσι ότι η παραπάνω δήλωση ισχύει για εσάς. Διαφορετικά επιλέξτε το κουμπί ΕΞΟΔΟΣ για να εξέλθετε από τον ιστότοπο.