Η Ceva Sante Animale

Η Ceva Sante Animale κατατάσσεται μεταξύ των 10 εταιριών που έχουν σημειώσει την ταχύτερη ανάπτυξη κατά τα τελευταία 10 χρόνια*.

Σήμερα βρίσκεται στην ένατη θέση των μεγαλύτερων κτηνιατρικών ομίλων παγκοσμίως με έτος ίδρυσης μόλις το 1999! Η γνώση και η εμπειρία μας επικεντρώνεται στα δύο πεδία της φαρμακολογίας και της βιολογίας, όπου ειδικές ομάδες έχουν ως στόχο να ικανοποιήσουν τις συγκεκριμένες ανάγκες στους τομείς των ζώων συντροφιάς , της πτηνοτροφίας, των μηρυκαστικών και των χοίρων . Προσπαθούμε συνεχώς να βρούμε τις καλύτερες λύσεις για τις υπάρχουσες και τις εμφανιζόμενες ασθένειες που στη συνέχεια θα βελτιώσουν την υγεία των ζώων και την παραγωγικότητα.

Η φροντίδα μας εκτείνεται πέρα από την υγεία και την καλή διαβίωση των ζώων. Σήμερα, ένα εντυπωσιακό 75% του συνόλου των εμφανιζόμενων ανθρώπινων μολυσματικών ασθενειών είναι ζωικής προέλευσης. Η Ceva συμμετέχει στον αγώνα κατά της εξάπλωσης των μολυσματικών ασθενειών που μπορούν να μεταδοθούν από τα άγρια ή τα οικόσιτα ζώα και πτηνά στον άνθρωπο, ασθένειες γνωστές ως ζωονόσοι (π.χ. γρίπη των πτηνών , βρουκέλωση, Q- πυρετός).

Η Ceva είναι υποστηρικτής και συνεργάτης πολλών κοινωνικών προγραμμάτων πρόνοιας σε όλο τον κόσμο. Το έργο μας εκτείνεται στην έρευνα, ανάπτυξη, παραγωγή και εφοδιασμό κτηνιατρικών προϊόντων στους φτωχότερους ιδιοκτήτες ζωικού κεφαλαίου στον κόσμο. Ένα καλό παράδειγμα αποτελεί το πρόγραμμα SOS ( Stamp Out Ασθένεια του Ύπνου) στην Ουγκάντα, ενώ προμηθεύσαμε τη μεγαλύτερη φιλανθρωπία κοινωνικής πρόνοιας για την καλή διαβίωση του σκύλου στο Ηνωμένο Βασίλειο, με (κολάρα Adaptil) , για να βοηθήσουμε να γίνει η ζωή των σκύλων που ζουν σε καταφύγιο λιγότερο αγχωτική.

Η Ceva συνδυάζει με επιτυχία την κερδοφορία με την μακροπρόθεσμη ανάπτυξη.

Οι επιχειρηματικές μας δραστηριότητες σε παγκόσμιο επίπεδο χωρίζονται σε έξι μεγάλες ζώνες: Δυτική Ευρώπη, Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη (συμπεριλαμβανομένης της Τουρκίας), τη Βόρεια Αμερική, τη Λατινική Αμερική, την Αφρική / Μέση Ανατολή και την Ασία / Ειρηνικός. 

Έχουμε άμεση παρουσία σε 42 χώρες και συνεργαζόμαστε με περισσότερες από 110 χώρες, 13 κέντρα έρευνας και ανάπτυξης, 21 εγκαταστάσεις παραγωγής και 3500 υπαλλήλους σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία επικεντρώνεται στην έρευνα, ανάπτυξη, παραγωγή και εμπορία φαρμακευτικών προϊόντων και εμβολίων για ζώα συντροφιάς, πουλερικά, μηρυκαστικά και χοίρους.

*Πηγή: Vetnosis, CAGR period 1999-2009

Επιστροφή στην αρχή

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Ο παρών ιστότοπος προορίζεται για χρήση μόνο από κτηνιάτρους, φαρμακοποιούς, φοιτητές κτηνιατρικής, βοηθούς κτηνιάτρου ή άλλους επαγγελματίες κτηνιατρικής υγειονομικής περίθαλψης και επαγγελματίες φροντίδας ζώων.

Για να προχωρήσετε, επιλέξτε το κουμπί ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνοντας έτσι ότι η παραπάνω δήλωση ισχύει για εσάς. Διαφορετικά επιλέξτε το κουμπί ΕΞΟΔΟΣ για να εξέλθετε από τον ιστότοπο.