Προγράμματα υποστήριξης

Παρακάτω θα βρείτε τα προγράμματα υποστήριξης στα οποία συμμετέχει η Ceva

Η Ceva και το πρόγραμμα SOS

Η εκστρατεία κατά της Ασθένεια του Ύπνου (SOS) είναι μια σύμπραξη δημόσιου και ιδιωτικού τομέα που εγκαινιάστηκε στην Καμπάλα της Ουγκάντα τον Οκτώβριο του 2006. Αυτή η συνεργασία διαμορφώθηκε ως απάντηση σε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε ορισμένες περιοχές στη Βόρεια Ουγκάντα, όπου τα δυο στελέχη της Ανθρώπινης Αφρικανικής Τρυπανοσωμίασης (HAT) - επίσης γνωστή ως ''ασθένεια του ύπνου'' - απειλούν να συγκλίνουν. Το πρόγραμμα SOS έχει μέχρι στιγμής χορηγήσει τη θεραπεία 250.000 βοοειδών στις πέντε επαρχίες Apac, Dokolo, Kaberamaido Lira και Amolatar. Προκειμένου να προληφθεί η επανεμφάνιση της μόλυνσης, η φαρμακευτική αγωγή ακολουθείται από μια περιορισμένη εφαρμογή ψεκασμού που περιέχει ένα εντομοκτόνο και η οποία εφαρμόζεται κατ' επανάληψη στα πόδια και την κοιλιά των αγελάδων, απ' όπου συνήθως τρέφονται οι μύγες τσε-τσε.

Η πρωτοβουλία SOS υπήρξε πολύ επιτυχής όσον αφορά:

1. Την πρόληψη της σύγκλισης των δύο μορφών της ασθένειας του ύπνου.

2. Τη μείωση των περιπτώσεων της ασθένειας του ύπνου στην περιοχή που εφαρμόζεται η θεραπεία.

3. Τη δημιουργία θέσεων εργασίας με την παροχή κτηνιατρικών προϊόντων και υπηρεσιών.

4. Τη βελτίωση της υγείας και της διαβίωσης των ζώων και των ανθρώπων στην περιοχή SOS.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα SOS 

Η Ceva και η GALVmed

Η συμμαχία της Ceva Sante Animale και της διεθνούς κοινότητας της κοινωνίας των πολιτών και των ερευνητών έχουν κάνει  σημαντική διαφορά στις ζωές φτωχών ανθρώπων. Η Ceva έχει δεσμευτεί να γίνει ενεργό μέλος της GALVmed, ενός παγκόσμιου μη-κερδοσκοπικού οργανισμού, συμμαχία των ιδιωτικών και κυβερνητικών εταίρων, που επί του παρόντος χρηματοδοτείται από το ίδρυμα Bill and Melinda Foundation.

Η Ceva, παρούσα στις αναπτυσσόμενες χώρες, με την τεχνογνωσία της, ιδίως με κτηνιατρικές εφαρμογές σε τροπικές συνθήκες, θα συμβάλλει σε αυτήν τη συμμαχία, η οποία έχει ως στόχο την προστασία των ζώων και τη διάσωση ανθρωπίνων ζωών με την εξασφάλιση εμβολίων για παραγωγικά ζώα, τη διάγνωση και την παροχή κτηνιατρικών υπηρεσιών προσιτών ακόμη και στους πιο φτωχούς ιδιοκτήτες ζωικού κεφαλαίου.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα GALVmed

Η Ceva και τα άλογα

Η Ceva έχει επιλέξει να κατευθύνει τις προσπάθειες εταιρικής χορηγίας της στον κόσμο των ιπποειδών, έναν αθλητικό χώρο που πιστεύουμε ότι αποτελεί την επιτομή του δεσμού μεταξύ ανθρώπων και ζώων. Επιπλέον της συνεργασίας με τους πολύ πετυχημένους αναβάτες όπως ο Stephan Lafouge και η Valerie Salles, έχουμε αναλάβει  και την παροχή κτηνιατρικής υποστήριξης στα άλογά τους.

Επιστροφή στην αρχή

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Ο παρών ιστότοπος προορίζεται για χρήση μόνο από κτηνιάτρους, φαρμακοποιούς, φοιτητές κτηνιατρικής, βοηθούς κτηνιάτρου ή άλλους επαγγελματίες κτηνιατρικής υγειονομικής περίθαλψης και επαγγελματίες φροντίδας ζώων.

Για να προχωρήσετε, επιλέξτε το κουμπί ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνοντας έτσι ότι η παραπάνω δήλωση ισχύει για εσάς. Διαφορετικά επιλέξτε το κουμπί ΕΞΟΔΟΣ για να εξέλθετε από τον ιστότοπο.