Έρευνα και ανάπτυξη

Με την καινοτομία όντας μία από τις εταιρικές αξίες, δίνουμε μεγάλη έμφαση στη διαρκή ανάγκη διεύρυνσης των επιστημονικών ορίων.

Οι ομάδες έρευνας του οργανισμού μας αναπτύσσονται σε όλο τον κόσμο, καθώς περισσότερο από ποτέ, η ανάγκη εξεύρεσης ταλαντούχων επιστημόνων δεν γνωρίζει εθνικά σύνορα.

Ως αποτέλεσμα, έχουμε μια παγκόσμια δομή έρευνας και ανάπτυξης (R&D) με κέντρα για φαρμακευτικά προϊόντα στο Libourne (Γαλλία), Paulinia (Βραζιλία) και Cavriago (Ιταλία). Τα R&D κέντρα για βιολογικά προϊόντα εδρεύουν στο Kansas City (Β. Αμερική), Guernavaca (Μεξικό), Campinas (Βραζιλία), Βουδαπέστη (Ουγγαρία), Τόκιο (Ιαπωνία), Πεκίνο (Κίνα) και Μπουένος Άιρες (Αργεντινή).

Η αποκεντρωμένη δομή της Ceva προσφέρει σε κάθε ομάδα μεγάλη αυτονομία για να αναπτύξει τις δικές της ιδέες, ενώ οι τακτικές συναντήσεις των εξειδικευμένων επιστημόνων μας δίνουν την ευκαιρία στις ομάδες να επικοινωνούν μεταξύ τους, αλλά και με τα διάφορα εξωτερικά ινστιτούτα, πανεπιστήμια και ομάδες ιδιωτών ερευνητών που συνεισφέρουν σημαντικά στα προγράμματα έρευνας και ανάπτυξης της εταιρείας μας.

Επιστροφή στην αρχή

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Ο παρών ιστότοπος προορίζεται για χρήση μόνο από κτηνιάτρους, φαρμακοποιούς, φοιτητές κτηνιατρικής, βοηθούς κτηνιάτρου ή άλλους επαγγελματίες κτηνιατρικής υγειονομικής περίθαλψης και επαγγελματίες φροντίδας ζώων.

Για να προχωρήσετε, επιλέξτε το κουμπί ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνοντας έτσι ότι η παραπάνω δήλωση ισχύει για εσάς. Διαφορετικά επιλέξτε το κουμπί ΕΞΟΔΟΣ για να εξέλθετε από τον ιστότοπο.