Επιχειρηματικές και επιστημονικές συνεργασίες

Η Ceva Sante Animale συνεργάζεται με ένα εκτεταμένο δίκτυο επιχειρήσεων και επιστημονικών ιδρυμάτων σε όλο τον κόσμο.

Με την προώθηση συμπράξεων με πανεπιστήμια, ιδρύματα, ιδιωτικά και δημόσια ερευνητικά κέντρα, η Ceva δεν είναι μόνο σε θέση να συμβαδίσει με τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της έρευνας, αλλά και να επεκτείνει τη βελτίωση των επιστημονικών γνώσεων.

Δεν πιστεύουμε ότι κάποιος έχει το μονοπώλιο στη γνώση. Για να βρούμε τις καλύτερες λύσεις σήμερα, πρέπει να κοιτάξουμε σε ολόκληρο τον κόσμο έτσι ώστε να βρεθούν πραγματικοί θύλακες αριστείας. Αυτός είναι ο λόγος που η έρευνα της Ceva έχει εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο. Από εκεί και πέρα, αναγνωρίζουμε ότι οι στρατηγικές συμμαχίες με εξωτερικούς εταίρους είναι ουσιαστικής σημασίας για την τόνωση και ολοκλήρωση της δικής μας έρευνας και ανάπτυξης.

Ένα καλό παράδειγμα για το πώς η συνεργασία μας με επιστημονικά ιδρύματα έχει αποδώσει καρπούς, είναι το νέο εμβόλιο Coxevac. Με την υποστήριξη του Γαλλικού Εθνικού Ινστιτούτου Αγροτικών Ερευνών (INRA) και της κτηνιατρικής σχολής Nantes, η Ceva ανέπτυξε το νέο εμβόλιο κατά του Πυρετού Q, η οποία είναι από τις σημαντικότερες εμφανιζόμενες ζωονόσους στην Ευρώπη.

Οι επιχειρηματικές και επιστημονικές αυτές συμπράξεις έδωσαν στη Ceva την ανεκτίμητη ευκαιρία να συνεργαστεί με κορυφαίους ειδικούς σε διάφορους τομείς, προκειμένου να αναπτυχθούν τα καλύτερα προϊόντα για τους πελάτες μας.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ceva, Marc Prikazsky, περιέγραψε τους επιστήμονες ως τους ''νέους επιχειρηματίες'' του κόσμου. Σε περίπτωση που έχετε μια επιχειρηματική ή επιστημονική ιδέα που επιθυμείτε να αναπτύξετε ανεξάρτητα ή/και σε συνεργασία μαζί μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω: contact@ceva.com

Επιστροφή στην αρχή

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Ο παρών ιστότοπος προορίζεται για χρήση μόνο από κτηνιάτρους, φαρμακοποιούς, φοιτητές κτηνιατρικής, βοηθούς κτηνιάτρου ή άλλους επαγγελματίες κτηνιατρικής υγειονομικής περίθαλψης και επαγγελματίες φροντίδας ζώων.

Για να προχωρήσετε, επιλέξτε το κουμπί ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνοντας έτσι ότι η παραπάνω δήλωση ισχύει για εσάς. Διαφορετικά επιλέξτε το κουμπί ΕΞΟΔΟΣ για να εξέλθετε από τον ιστότοπο.