Πτηνά

Τα εμβόλια Πτηνών αποτελούν μία από τις βασικές ειδικότητες της εταιρείας μας.

Το κρέας πουλερικών αποτελεί σημαντική πηγή τροφής για τους πολιτισμούς σε όλο τον κόσμο. Η προστασία της προσφοράς υψηλής ποιότητας κρέατος και αυγών πουλερικών προς τον ταχέως αναπτυσσόμενο ανθρώπινο πληθυσμό είναι κρίσιμη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Ceva έχει κάνει μια σημαντική πρόοδο στην τεχνολογία εμβολιασμού των πουλερικών. Μέσα από τα εμβόλια των πουλερικών, τον εξοπλισμό και τις υπηρεσίες, η Ceva μπορεί να βοηθήσει στην προστασία της υγείας ζώων και ανθρώπων, με την υποστήριξη παραγωγής ασφαλέστερων τροφίμων.

CEVAC® TRANSMUNE IBD: (Immuno-Complex ) - Κατά της Λοιμώδους Θυλακίτιδας ( IBD ). Το συγκεκριμένο εμβόλιο λειτουργεί ανεξάρτητα του τίτλου των μητρικών αντισωμάτων.

Μία και μόνο δόση εξασφαλίζει απόλυτη προστασία και μπορεί να χορηγηθεί είτε in ονο ( στο αυγό ) είτε με υποδόρια ένεση.

Σήμερα, η Ceva προσφέρει την ευρύτερη γκάμα εμβολίων για τα διάφορα νοσήματα χρησιμοποιώντας την τεχνολογία φορέα (Vector). Στα εμβόλια της σειράς Vectormune FP® χρησιμοποιείται ο ιός της ευλογιάς ως φορέας, και Vectormune HVT® χρησιμοποιείται ο ερπητοϊός της γαλοπούλας ως φορέας .

Τα Εμβόλια Vectormune® έχουν αποδειχθεί ιδιαίτερα αποτελεσματικά σε δισεκατομμύρια πτηνών σε όλο τον κόσμο. Παρέχουν προηγμένη προστασία σε συνδυασμό με απόλυτη ασφάλεια.

Κάνοντας τη διαφορά για τους πελάτες μας η Ceva κατέχει ηγετικό ρόλο στα εμβόλια πουλερικών. Μεταξύ άλλων η Ceva αποτελεί :

  • To μεγαλύτερο παραγωγό εμβολίων Vector στον κόσμο, με τo μεγαλύτερο εύρος συνδυασμών : Vectormune® HVT - NDV, Vectormune® FP - LT, Vectormune® FP – MG, Vectormune® HVT-AI και πολλά άλλα .
  •  Το N ° 1 στον κόσμο στα εμβόλια Ανοσοσυμπλόκων (Immuno-Complex) : Cevac® TRANSMUNE IBD
  •  To N ° 1 στον κόσμο σε εμβόλια κατά της Νόσου του Gumboro : Cevac ® TRANSMUNE IBD , Vectormune ® HVT - IBD , Cevac® IBD L , και Cevac® Gumbo L.
  •  Το N ° 1 σε εμβόλια σαλμονέλας στις ΗΠΑ : Layermune® SE και Layermune® 3.
  •  Το N ° 1 στα εμβόλια κατά της Λοιμώδους Αναιμίας  στις ΗΠΑ: Circomune®

Επιστροφή στην αρχή

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Ο παρών ιστότοπος προορίζεται για χρήση μόνο από κτηνιάτρους, φαρμακοποιούς, φοιτητές κτηνιατρικής, βοηθούς κτηνιάτρου ή άλλους επαγγελματίες κτηνιατρικής υγειονομικής περίθαλψης και επαγγελματίες φροντίδας ζώων.

Για να προχωρήσετε, επιλέξτε το κουμπί ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνοντας έτσι ότι η παραπάνω δήλωση ισχύει για εσάς. Διαφορετικά επιλέξτε το κουμπί ΕΞΟΔΟΣ για να εξέλθετε από τον ιστότοπο.