Η Ceva ΕΛΛΑΣ

Η Ceva Hellas αποτελεί θυγατρική της εταιρείας Ceva Sante Animale που εδρεύει στη Γαλλία. Η Ceva Sante Animale κατατάσσεται μεταξύ των 10 εταιριών που έχουν σημειώσει την ταχύτερη ανάπτυξη κατά τα τελευταία 10 χρόνια.

Η Ceva Hellas εδρεύει στην Αθήνα και απασχολεί πάνω από 20 άτομα τόσο στην έδρα της όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Με παρουσία πάνω από 20 χρόνια στη χώρα μας η Ceva αποτελεί μια εκ των σημαντικότερων εταιρειών του χώρου της Κτηνιατρικής Αγοράς.

Η επιτυχία αυτή οφείλεται πάνω απ’ όλα στην εμπιστοσύνη των κτηνιάτρων πελατών μας αλλά και στα προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρουμε.

Αξίες όπως η αφοσίωση, η στενή επαφή με τους συνεργάτες μας και η διαφάνεια, μας έχουν καταξιώσει στις συνειδήσεις των κτηνιάτρων.

Λειτουργούμε με μια ισχυρή και σταθερή δέσμευση στους διάφορους τομείς της ζωικής παραγωγής (μηρυκαστικά, χοίροι, πτηνά). Προσπαθούμε να παρέχουμε «εργαλεία» που εξασφαλίζουν την ασφάλεια, την ευζωία και την ποιότητα των παραγομένων προϊόντων με αποτέλεσμα της προσθήκη αξίας στο σύνολο της εφοδιαστικής αλυσίδας. Παραδείγματα αυτής της καινοτομίας, το εμβόλιο Cevac Transmune® για την πρόληψη της Λοιμώδους Θυλακίτιδας των Πτηνών, τα εμφυτεύματα μελατονίνης (Regulin®) για τη διαχείριση της αναπαραγωγής των αιγοπροβάτων. Ακόμη και στην περίπτωση των φαρμακευτικών σκευασμάτων με δραστικές ουσίες που παρέχονται και από άλλες εταιρίες η Ceva διακρίνεται για καινοτόμες λύσεις.  Για παράδειγμα, τα φιαλίδια CLAS® (δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τη Ceva) που εξασφαλίζουν την σταθερότητα των δραστικών ουσιών, την πρακτικότητα της χρήσης αλλά και την ανθεκτικότητα. Ειδικοί στα μηρυκαστικά τόσο με βιολογικά προϊόντα όσο και με προϊόντα αναπαραγωγής κάνουμε πράξη το ‘Ελέγχοντας την Αναπαραγωγή, Ελέγχουμε το Μέλλον’.

Στον τομέα των Ζώων Συντροφιάς η Ceva έχει επίσης ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο.  Σε τομείς όπως η Καρδιολογία, η Συμπεριφορά και τα Εξωπαρασιτοκτόνα, η εταιρία μας καινοτομεί με προϊόντα όπως τα Cardalis®, Prilactone®, Feliway® και Vectra 3D®. Η ανάπτυξη των συγκεκριμένων προϊόντων αποτελεί αντανάκλαση της επιθυμίας για την παροχή καλύτερης ποιότητας ζωής για τα ζώα και κατά συνέπεια των ιδιοκτητών τους.

Το μέλλον της Ceva στην Ελλάδα συνεπάγεται την εμβάθυνση και την ανάπτυξη εταιρικών σχέσεων αξιοποιώντας όλες μας τις αξίες: καινοτομία, αλληλεγγύη και επιχειρηματικό πνεύμα.

Έτσι, υποσχόμαστε τη στενή συνεργασία μαζί σας προκειμένου να βρούμε ΜΑΖΙ τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για την παραγωγή τροφίμων υψηλής ποιότητας και ασφάλειας για τη δημόσια υγεία με απόλυτο σεβασμό στην ευζωία των ζώων.

Παρόλα τα σημαντικά βήματα που έχει κάνει η Ceva μέχρι σήμερα γωρίζουμε ότι μπορούν να γίνουν ακόμη περισσότερα. Δεσμευόμαστε ότι ένα μεγάλο μέρος θα γίνει. Πάντα με την υπόσχεση και τα βλέμματα στραμμένα στο μέλλον, ώστε να μπορούμε να πάμε “Μαζί... και πέρα από την Υγεία των Ζώων”.

Επιστροφή στην αρχή

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Ο παρών ιστότοπος προορίζεται για χρήση μόνο από κτηνιάτρους, φαρμακοποιούς, φοιτητές κτηνιατρικής, βοηθούς κτηνιάτρου ή άλλους επαγγελματίες κτηνιατρικής υγειονομικής περίθαλψης και επαγγελματίες φροντίδας ζώων.

Για να προχωρήσετε, επιλέξτε το κουμπί ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνοντας έτσι ότι η παραπάνω δήλωση ισχύει για εσάς. Διαφορετικά επιλέξτε το κουμπί ΕΞΟΔΟΣ για να εξέλθετε από τον ιστότοπο.