Χοίροι

Η Ceva Sante Animale, με την ευρεία γκάμα κτηνιατρικών προϊόντων που διαθέτει, παρέχει τις κατάλληλες απαντήσεις στα κτηνιατρικά και ζωοτεχνικά προβλήματα της σύγχρονης χοιροτροφίας.

Ο όμιλος συνεχίζει να επενδύει σημαντικά, κυρίως στον τομέα της Έρευνας και Ανάπτυξης, έτσι ώστε να προσφέρει τα κατάλληλα προϊόντα που θα καλύψουν τις ανάγκες των επαγγελματιών στο χώρο της χοιροτροφίας και ιδιαίτερα στις κατηγορίες της αναπαραγωγής, της βιολογίας και των αντιμικροβιακών.

Η σειρά των προϊόντων αναπαραγωγής (Gabbrostim®, Cevaprost®, Oxytocin®) εμπλουτίστηκε με τα νέα προϊόντα Altresyn® (αλτρενογέστη) και Fertipig® (hCG + PMSG).

Στα ενέσιμα αντιμικροβιακά, εκτός από τα παραδοσιακά Vetrimoxin LA®, Tenaline LA®, Vetricillin®, Spectam®, Gallimycin® προστέθηκαν και τα νέα, καινοτόμα προϊόντα Florkem® (φλορφαινικόλη) και Cevaxel RTU® (κεφτιοφούρη) για να ολοκληρώσουν τη γκάμα. Τα περισσότερα από τα παραπάνω διατίθενται στην πρωτοποριακή συσκευασία CLAS.

Την κατηγορία των αντιμικροβιακών προϊόντων συμπληρώνουν τα φαρμακούχα προμίγματα Colistine premix® (κολιστίνη) και Vetrimoxin premix® (αμοξικιλλίνη 5%), τα υδατοδιαλυτά προϊόντα Colistine w.s®. (κολιστίνη) και Tiamvet® (τιαμουλίνη) καθώς και το πόσιμο Spectam Scour Halt®.

Η γκάμα των προϊόντων χοιροτροφίας ολοκληρώνεται με τα Gleptosil® (σίδηρος gleptoferron), Cevazuril® (τολτραζουρίλη, έναντι της κοκκιδίωσης) και Meloxidyl® (ενέσιμη μελοξικάμη).

Επιστροφή στην αρχή

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Ο παρών ιστότοπος προορίζεται για χρήση μόνο από κτηνιάτρους, φαρμακοποιούς, φοιτητές κτηνιατρικής, βοηθούς κτηνιάτρου ή άλλους επαγγελματίες κτηνιατρικής υγειονομικής περίθαλψης και επαγγελματίες φροντίδας ζώων.

Για να προχωρήσετε, επιλέξτε το κουμπί ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνοντας έτσι ότι η παραπάνω δήλωση ισχύει για εσάς. Διαφορετικά επιλέξτε το κουμπί ΕΞΟΔΟΣ για να εξέλθετε από τον ιστότοπο.