Υπευθυνότητα

Ως παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα της υγείας των ζώων, η Ceva Sante Animale αγκαλιάζει την κοινωνική της ευθύνη όχι μόνο απέναντι στην ευημερία των ζώων και των ανθρώπων, αλλά και με το να λειτουργεί με τρόπο υπεύθυνο και ηθικό.

Κατά τη διάρκεια αυτών των άνευ προηγουμένου προκλήσεων σε περιβαλλοντικό και παγκόσμιο οικονομικό επίπεδο, στη Ceva εργαζόμαστε σκληρά για να δημιουργήσουμε προϊόντα που είναι ασφαλή για τα ζώα, τους χρήστες και τους καταναλωτές.

Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν μας την ευθύνη για την προστασία του περιβάλλοντος με τη διεξαγωγή τακτικών μελετών για τον προσδιορισμό των επιπτώσεων των ζωικών αποβλήτων στο περιβάλλον.

Τα κέντρα μας έρευνας και ανάπτυξης παρακολουθούν καθημερινά τις εξελίξεις σχετικά με την ευζωία των ζώων. Όλες οι εργασίες που εκτελούνται διέπονται από καταστατικό δεοντολογίας, στο οποίο ορίζεται ότι όλες οι μελέτες σε ζώα θα πρέπει να αδειοδοτούνται από την επιτροπή δεοντολογίας.

Η Ceva  είναι ορατός υποστηρικτής και συνεργάτης πολλών κοινωνικών προγραμμάτων και προγραμμάτων πρόνοιας.

Επιστροφή στην αρχή

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Ο παρών ιστότοπος προορίζεται για χρήση μόνο από κτηνιάτρους, φαρμακοποιούς, φοιτητές κτηνιατρικής, βοηθούς κτηνιάτρου ή άλλους επαγγελματίες κτηνιατρικής υγειονομικής περίθαλψης και επαγγελματίες φροντίδας ζώων.

Για να προχωρήσετε, επιλέξτε το κουμπί ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνοντας έτσι ότι η παραπάνω δήλωση ισχύει για εσάς. Διαφορετικά επιλέξτε το κουμπί ΕΞΟΔΟΣ για να εξέλθετε από τον ιστότοπο.