Άλλοι θεραπευτικοί άξονες

Παράλληλα με την εξειδίκευση του ομίλου στα πεδία της αντιβιοθεραπείας και του ελέγχου της αναπαραγωγής, η Ceva έχει να προτείνει και μία επιπλέον σειρά εξειδικευμένων προϊόντων προσαρμοσμένων στις ανάγκες της σύγχρονης χοιροτροφίας.

Άλλοι θεραπευτικοί άξονες:

Παρασιτοκτόνα – Αντικοκκιδιακά

  • Maximec inj.® (ιβερμεκτίνη ενέσιμη)
  • Cevazuril® (τολτραζουρίλη) για τον έλεγχο και τη θεραπεία της κοκκιδίωσης των χοιριδίων

Προϊόντα μεταβολισμού:

  • Gleptosil® (ενέσιμος σίδηρος gleptoferron) για την πρόληψη και θεραπεία της σιδηροπενικής αναιμίας των χοιριδίων. Η ταχύτητα απορρόφησης και το ποσοστό αξιοποίησης του σιδήρου αποτελούν θεμελιώδη κριτήρια της αποτελεσματικότητας των σκευασμάτων ενέσιμου σιδήρου. Το Gleptosil® παρέχει στο χοιρίδιο τα απαραίτητα εφόδια σιδήρου διασφαλίζοντας ταχύτατη απορρόφηση και υψηλή συγκέντρωση σιδήρου στο αίμα κατά τις πρώτες κρίσιμες ημέρες της ζωής του. Στην πραγματικότητα, περισσότερο από το 95% του σιδήρου που χορηγείται με μια ένεση απορροφάται μέσα σε 24 ώρες, επιτρέποντας έτσι στα χοιρίδια να αναπτυχθούν σύμφωνα με το γενετικό δυναμικό τους.

Επιστροφή στην αρχή

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Ο παρών ιστότοπος προορίζεται για χρήση μόνο από κτηνιάτρους, φαρμακοποιούς, φοιτητές κτηνιατρικής, βοηθούς κτηνιάτρου ή άλλους επαγγελματίες κτηνιατρικής υγειονομικής περίθαλψης και επαγγελματίες φροντίδας ζώων.

Για να προχωρήσετε, επιλέξτε το κουμπί ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνοντας έτσι ότι η παραπάνω δήλωση ισχύει για εσάς. Διαφορετικά επιλέξτε το κουμπί ΕΞΟΔΟΣ για να εξέλθετε από τον ιστότοπο.