Επιστροφή στη λίστα προϊόντων

1L

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ-ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ: Το Vermitan συνιστάται για την πρόληψη και θεραπεία της γαστρεντερικής και πνευμονικής στρογγυλίωσης, της ταινίωσης και της χρόνιας ηπατικής διστομίωσης των αιγοπροβάτων και των βοοειδών. Αυτό οφείλεται στο ότι η Αλβενδαζόλη που περιέχει είναι ένα ανθελμινθικό με πολύ ευρύ φάσμα, έτσι ώστε να πιάνει τόσο τις ενήλικες και προνυμφικές μορφές πλήθους διαφόρων γαστρεντερικών και πνευμονικών νηματωδών όσο και ορισμένους μεγάλης οικονομικής σημασίας πλατυέλμινθες (κεστώση και τρηματώδη). Επιπλέον η Αλβενδαζόλη παρουσιάζει και ισχυρή ωοκτόνο δράση κατά των αυγών των γαστρεντερικών νηματωδών κι εκείνων της Fasciola hepatica.

Επιστροφή στην αρχή

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Ο παρών ιστότοπος προορίζεται για χρήση μόνο από κτηνιάτρους, φαρμακοποιούς, φοιτητές κτηνιατρικής, βοηθούς κτηνιάτρου ή άλλους επαγγελματίες κτηνιατρικής υγειονομικής περίθαλψης και επαγγελματίες φροντίδας ζώων.

Για να προχωρήσετε, επιλέξτε το κουμπί ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνοντας έτσι ότι η παραπάνω δήλωση ισχύει για εσάς. Διαφορετικά επιλέξτε το κουμπί ΕΞΟΔΟΣ για να εξέλθετε από τον ιστότοπο.