Εξοπλισμός

Εμβολιασμός στο Εκκολαπτήριο

Με την εξέλιξη των τεχνολογιών που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή των πουλερικών , όλο και περισσότεροι παραγωγοί συνειδητοποιούν τα οφέλη της συγκέντρωσης των δραστηριοτήτων τους για τον εμβολιασμό στο εκκολαπτήριο.

Ο εμβολιασμός με ένεση μπορεί να προκαλεί stress στους νεοσσούς μιας ημέρας, γι 'αυτό πρέπει να πραγματοποιηθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η Ceva μπορεί να σας προμηθεύσει ειδικό εξοπλισμό εμβολιασμού προερχόμενο από την εξειδικευμένη σε αυτοματισμούς εκκολαπτηρίων εταιρεία, Desvac.

To C.H.I.C.K.  Programme (Ceva Hatchery Immunisation Control Keys ) είναι ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών για το εκκολαπτήριο. Περιλαμβάνει τις επιχειρησιακές διαδικασίες για την καλύτερη αξιοποίηση των εμβολίων στο εκκολαπτήριο : εμβόλια, εξοπλισμός, τεχνική εμβολιασμού, παρακολούθηση και διάγνωση.

Με την αξιοποίηση του Προγράμματος παρέχεται σε όλους τους πελάτες η δυνατότητα για :

  • Ανάπτυξη και επικαιροποίηση των επιχειρησιακών διαδικασιών που απαιτούνται για το χειρισμό των εμβολίων που παρασκευάζονται από τη Ceva.
  • Διασφάλιση της εφαρμογής της σωστής τεχνικής εμβολιασμού.

Η εφαρμογή όλων των τεχνικών και των λεπτομερειών που περιγράφονται στο C.H.I.C.K. Programme, είναι ο τρόπος για να εξασφαλιστεί η ικανοποίηση των πελατών μας σχετικά με τη χρήση των εμβολίων της Ceva στο εκκολαπτήριο.

Επιστροφή στην αρχή

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Ο παρών ιστότοπος προορίζεται για χρήση μόνο από κτηνιάτρους, φαρμακοποιούς, φοιτητές κτηνιατρικής, βοηθούς κτηνιάτρου ή άλλους επαγγελματίες κτηνιατρικής υγειονομικής περίθαλψης και επαγγελματίες φροντίδας ζώων.

Για να προχωρήσετε, επιλέξτε το κουμπί ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνοντας έτσι ότι η παραπάνω δήλωση ισχύει για εσάς. Διαφορετικά επιλέξτε το κουμπί ΕΞΟΔΟΣ για να εξέλθετε από τον ιστότοπο.